16. Dezember 2018

A e njihni gruan e 'Okit' ose Ohrani

Fatmir Spahiu është aktor shumë i dashur për të gjithë.
Ai u bë i njohur me emrin “Oki” pasi që kishte emrin në serialin Kafeneja jonë.
Oki është i martuar me Zanën dhe kanë dy fëmije.
Edhe pse fëmijët e tyre janë bërë te mëdhenj, gruaja e tij Zana është një super femër.