22. Januar 2019

Bleta Brovina sjell këngën e re

Para shtatë muaj ka sjell këngën e fundit para katër muajve ndërsa paraprakisht kishte bashkëpunuar me McKreshën.

Bleta Brovina kësaj radhe ka sjell një këngë të re dhe ka ardhur solo edhe kësaj radhe.

“Për ty”, titullohet kënga më e re e këngëtares, të cilën e ka shoqëruar me video mjaft të bukur.

Kënga bën fjalë për një histori të dashurisë, e cila kishte përfunduar tash e sa kohë.

Tekstin e këngës e ka shkruar Imperi Alb ndërsa për videon është kujdesur Askjack.

Theksojmë se kënga e fundit “Luje” është shikuar rreth 100 mijë herë në YouTube.