Allgemein

“Procesi gjyqësor i ish-anëtarëve të UÇK’së mund të zgjasë deri në 10 vite”
Nesër takimi Kosovë-Serbi, këto janë temat që do të diskutohen në Shtëpinë e Bardhë
Me maskë dhe armë, Kejvina një bandite joshëse dhe e rrezikshme
New Playlist
Die besten ACTION Filme 2020 (Trailer German Deutsch)