25. Mai 2019

Çmendet Milaim Zeka Prek Të Pasmet E Mihrije Brahas Në Emision, Reagimi I Saj Ka Shokuar Të Gjithë (Pamje)

Çmendet Milaim Zeka prek të pasmet e Mihrije Brahas në emision, reagimi i saj ka shokuar të gjithë….Emisioni i shumë shikuar “Natën me Fatmir Spahiun”, ishte ai i cili i bashkoi dy fytyra shumë të njohura. Në këtë emision ishin Mihrije Braha dhe Milaim Zeka. Mihrija është gjithmon në qendër të vëmendjes me bukurin e saj. Ndërsa ajo që çmendi të gjithë për atmosferen e krijuar ishte se Milaimi i prek të pasmet e Mihrijes, reagimi i saj i ka shokuar të gjithë, video fshihet pas hapsiren , kalo ne video duke shtypur kutijen