16. Dezember 2018

E tmerrshme çfarë ndodhi sot në Gjakovë, ‘zhduket’ gjithçka…

Me ndotje të ambientit nuk përballen vetëm qytetarët e Prishtinës, shkruan portali . Me tej ne shkrimin e ketij portali thuhet se situatë e përafërt është edhe në qytete tjera të Kosovës. Një lexues i Indeksonline ka dërguar foto nga ndotja që bëhet në qendër të Gjakovës. Sipas tij, bizneset po ndezin në mënyrë të pakontrolluar ngrohjet dhe si pasojë e gjithë qendra mbushet me tym. Hap ne linkun apo katrorin dhe shiko videon me poshte…