16. Dezember 2018

Genta shijon relaksin në pishinë, përkundër motit të ftohtë

Genta Ismajli i ka publikuar fotografi në rrjetet sociale, në të cilat ka pozuar në Burgenstock të Zvicrës.

Në një mot të ftohtë, këngëtarja fillimisht shfaqet e veshur dhe me kapelë në kokë, ndërsa në përshkrim shkruan: “Disponimi i sotëm: Gucci”.