19. September 2018

Hapni syt Serbia ka ban gjenocid ne Kosove e Ballkan .

STOP MOHIMET , TREGO TE VERTETEN HAPI SYT .

 

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi po vazhdon të përfaqësojë Kosovën në dialogun me Serbinë. Përfaqësimi i tij është kritikuar mjaft shumë nga zyrtarët politikë në vend. Megjithatë, ai mori pjesë edhe në takimin e fundit, pas të cilit tha shpreson për një finale paqe për të dyja shtet.

Mirëpo, profesor, doktor, Binak Maxharraj në një postim të tij në „Facebook“, me një përmbledhje fotografish nga krimet serbe në Kosovës, ka përfshirë edhe kryeministrin dhe Presidentin serb, duke thënë se këta kriminelë, President Thaçi po i quan njërëz paqësor.

“Kriminelët e Serbisë, më njërin nga ta po bisedon Hashim Thaqi dhe po e quan njëri paqësor”, shkruan Maxharraj./Bostasot