• Urime Kosov ky eshte Afrimi piloti i par i ushtrise se kosoves

  Këtë lajm e ka bërë dje të ditur ekskluzivisht në Info Magazine edhe zëvendësministri i FSKsë ...

  Read More
 • Kosova bëhet me ushtri NATOs dhe Amerikës i shtohet një aleat në Ballkan Video

  Kuvendi votoi edhe për projektligjin e tretë dhe të fundit nga pakoja e ligjeve që e bëjnë ...

  Read More
 • Trimereshat Shqiptare te gatshme per formimin e ushtrise te Kosoves

  Po në këtë mbledhje u vendos që të premten do të ketë seancë të rregullt plenare Këtë e bëri të ...

  Read More
 • Fjalimi i Ronaldos qe perloti gjithe boten kur kam qene i ri i kam thëne babit tim qe ne do te Video

  Kur kam qene i ri i kame thëne babit tim qe ne do te bëhemi te pasur dhe do te kemi shtëpi te ...

  Read More
 • Abdixhiku 51 mjete ushtarake mbërrijnë nga SHBAtë në Kosovë ky është veçse fillimi Video

  Kontigjenti i parë me pajisje ushtarake për Ushtrinë e Kosovës nga SHBAja tashmë ka mbërritur ...

  Read More