25. März 2019

Kush e njeh ket djalosh dhe ket bukuroshe ?

Veton Haradinaj është vëllai i Kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj. Vetoni Haradinaj  Ramushit dhe Dautit.