22. Januar 2019

Në pritjen e ëmbël, bashkëshortja e Besnik Qakës publikon një fotografi me barkun e rrumbullakosur (Foto)

Solisti i grupit “NRG Band”, dhe bashkëshortja e tij Lolita Begolli së shpejti presin të bëhen prindër për herë të parë.

Ata kanë zbuluar se në jetën e tyre së shpejti do të vijë një vajzë.