22. Januar 2019

Shpërthime në Aeroportin e Brukselit (Foto+Video)

Disa shpërthime janë dëgjuar në Aeroportin Zaventem të Brukselit.

Pas kësaj, siç raportojnë mediat e huaja, është bërë evakuimi i stafit dhe pasagjerëve.

Trafiku hekurudhor tek aeroporti gjithashtu është ndërprerë.
Sipas medieve të huaja, dyshohet gjithashtu edhe për të lënduar.

Unbenannt
Unbenannt1 Unbenannt2 auto_Capture1458632957 auto_shperthim-780x4391458632969

 

Video

Kliko ketu